"Jos haluat löytää maailmankaikkeuden salaisuudet, ajattele energiaa, taajuutta ja värähtelyä."

- Nikola Tesla


Reiki & Kundaliini Reiki

Teen Reikiä ja Kundaliini Reikiä vain kaukohoitona. Valitsen sopivimman tekniikan tilanteen ja tarpeen mukaan. Hoidon jälkeen voimme ottaa lyhyen puhelinkeskustelun hoitokokemusten läpikäymiseksi. Hoidon aikana hermostosi rauhoittuu ja pääset syvään rentoon olotilaan, jossa kehosi paranemisprosessit käynnistyvät. Samalla voit saada alitajunnaltasi viestejä ja oivalluksia kehoosi tai elämääsi liittyen. Kokemukset ovat hyvin yksilöllisiä ja moninaisia. Reiki ja Kundaliini Reiki sopivat hyvin myös eläinten hoitoon. Olen saanut hyviä hoitotuloksia mm. hevosten hoidossa.

Reiki

Reiki on japanin kieltä ja muodostuu seuraavista sanoista, joiden tarkoitus on kuvattu alla:

Rei = universaali, kaikkialla läsnä oleva, pysyvä (toimii mielen, ajatusten ja symbolien kautta)

Ki = elinvoima, elämän energia, muuttuva (toimii kehon ja hermoston kautta)


Itse olen opiskellut Reikiä Johanna Blomqvistin kurssien kautta. (tasot 1-2)


Alla on lainattuna lyhyet kuvaukset Suomessa tunnetuilta reikimestareilta:


"Reiki on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä. Reiki on ymmärrystä siitä, että todellisuudessa ei ole aikaa eikä etäisyyttä." - Johanna Blomqvist

https://johannablomqvist.com/fi/

"Reiki herkistää kykyämme kuunnella sisäisen intuition ääntä, joka auttaa sairauksien ja vaikeuksien olemuksen ymmärtämistä ja syiden tiedostamista. Monet ovat kuvanneet tätä herkistymistä elämänilon ja harmonian tai luovuuden lisääntymisenä. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt voivat helpottua ja oma voimat lisääntyä." - Kari Paulus

https://www.karipaulus.com/reiki.html


Kundaliinireiki

Mitä on kundaliinireiki?

Kundaliinireiki on alkujaan Ole Gabrielsenin ylösnousseelta mestarilta Kuthumilta kanavoima energiahoitomuoto. Olen opiskellut kyseisen tekniikan Joogakoulu Ong Namolla (opettaja Joakim Kaipainen). Tämä on hänen päivittämänsä kundaliinireikimuoto. Olen kundaliinireiki master. (tasot 1-3)

Lyhyesti, kundaliinireiki on kohottava ja parantava hoito, mitä käytetään eheyttämään hoidettavan energiakehoa ja hermostoa. Tämä eheyttävä vaikutus heijastuu myös muille tasoille, kuten fyysiset vaivat.

Toisaalta ilmiötä on vaikea selittää. Se on vain koettava.

Mitä on kundaliinienergia?

Kundaliinienergia on ehtymätöntä luovaa elämänenergiaa, mikä nousee selkärankamme tyvestä, kun kundaliinienergia on aktivoitu. Aktivointi voidaan tehdä mestarin toimesta, harjoittamalla mm. kundaliinijoogaa tai vastaavia harjoitteita, tai se voi aktivoitua myös täysin luonnollisesti (tämä on käsittääkseni harvinaista).

Omien ja hoidettavieni kokemusten pohjalta voin todeta, että kundaliinireiki on erittäin voimallinen, puhdistava, energisoiva ja tietoisuutta kohottava hoitomuoto.