Asiakaspalautteet

Kvanttihypnoosi toi välittömän rentouden kehoon ja mieleen. Synkroniteetti ja universaalin rakkauden kokemukset voimistuivat. Hypnoosissa käsittelyssä olevat triggerit ja ajatusmallit pääsivät purkautumaan. Olo on ollut levollisempi ja rauhallisempi hypnoosin jälkeen. <3

Kiitos paljon sulle <3

Nainen 32 v

Kiitos suuresti eilisestä sessiosta ja siitä, että loit turvallisen tilan jakaa ja kohdata näitä muistoja. Oli voimakas kokemus ja jäi puhdistunut olo.


Nainen 38 v

Sain kunnian kokeilla Juhanin kvanttihypnoosia ja vaikka mitään odotuksia ei ollut, yllätti tämä minut täysin. Koin todella syviä tunteita edellisestä elämästäni ja en osaa edes sanoiksi pukea kuinka hieno kokemus tämä oli. Juhani on ohjaajana rauhallinen, hyvin helposti lähestyttävä ja sellainen ihminen jonka voisi luulla tunteneensa aina. Olo oli hyvin lämmin ja turvallinen Juhanin rauhallisen äänen johdatellessa istuntoa eteenpäin. Oikein iso kiitos tästä kerrasta ja luulen että palaan samoissa merkeissä uudelleen. Lämpimät suositukset!

Nainen 47 v

Lähdin uteliaana tutkimaan unettomuuttani kvanttikonstellaation avulla saatuani vinkin tästä uudesta menetelmästä. Minulla oli ollut jo vuosia haasteita unen ja nukkumisen kanssa. Heräsin joka yö useita kertoja ja nukahtaminen sen jälkeen oli vaikeaa. Kahden kvanttikonstellaatiokerran jälkeen jotain muuttui ja olen nyt jo reilun viikon ajan nukkunut todella hyvin JOKA YÖ! Päiväaikainen ahdistuneisuus ja raskas olo on myös helpottunut. Kiitos paljon Juhani! Odotan innolla muiden teemojeni konstelloimista.

Nainen 69 v

En tiedä mitä tapahtui mutta konstellaatiohoidosta oli apua!

Tyttärelläni alkoi tulemaan erikoisia pakko-oireita. Oireet olivat mm. koskettelemista käsillä ikkunan alanurkiin ja lattiapintoihin. Kävelemistä tiettyjä reittejä pitkin. Tämä vaikutti myös lapseni ruokahaluun.

Olimme kovin huolissamme. Otimme yhteyttä terveyskeskukseen ja
erikoislääkärin. Emme kuitenkaan saaneet sieltä toimivaa apua.
Ryhdyin etsimään apua muualta tilanteen helpottamiseksi ja löysin Virtaavan kehon palvelut.
Keskusteltuani aiheesta Juhanin kanssa, päätimme kokeilla kvanttikonstellaatiota.

Sovimme ajankohdan, jossa olin vain itse. Tyttäreni ei ollut hoidossa mukana.
Hoito kesti noin 30 minuuttia. Hoidossa tuli pintaan sukujemme edesmenneiden ikäviä traumoja.
Nämä traumat olivat periytyneet tyttäreni kehoon!? Purimme traumoja läpi ja sitä että tyttäreni ei tarvitse niitä kantaa sisällään, ne ovat menneitä ja nyt on aika päästää niistä irti. 

Hoidon jälkeen oli erikoinen olo ja mietin voiko tästä erikoisesta hoidosta olla apua. Oireet jatkuivat vielä muutamia päiviä, mutta noin viikko hoidon jälkeen kaikki pakko-oireet, rituaalit loppuivat kuin seinään! Mitä ihmettä! Uskon, että hoidosta oli apua.

Suosittelen kokeilemaan konsellaatiohoitoa mikäli et saa apua "normaalia" tietä pitkin kuten terveyskeskuksen tai erikoislääkärin kautta. 

Konstellaatiosta voi todella olla apua. Kokeilkaa rohkeasti Virtaavan kehon palveluita. Vahva suositus!

Mies 38 v

Oli tajunnan räjäyttävää ymmärtää energiahoitojen avulla, miten kehon oireet olivatkin olleet sen suurta viisautta tuoda näkyväksi jotain, mikä oli jäänyt vaille riittävää huomiota ja irtipäästämistä tunnetasolla. Juhanilla on valtava herkkyys ja ymmärrys hoitaa kokonaisvaltaisesti ja auttaa kehoa, mieltä ja sielua tasapainoon<3

Nainen 35 v

Minulla on ollut epämääräisiä kurkkuoireita jo useamman vuoden ajan ja pyysin kaukohoitoa vaivaani. Sain täsmähoitoa ja Juhanin tapa on rento, mutta sopivan jämäkkä, kun oma mieleni meinasi lähteä harhailemaan. Hoidon jälkeen samaisen päivän olo oli hieman raskas, mutta se kertoi vain siitä, että hoito meni perille, nosti pintaan asioita ja paranemisprosessi alkoi. Hoidon jälkeisenä aamuna heräsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan iloisena, ilman kipuja ja monta päivää sain olla ilman kiusallista vaivaani! Mikä ihana olo! Olen niin kiitollinen! Prosessi jatkuu vielä ja lämpimästi voin suositella Juhania muillekin!

Nainen 40 v

Oli miellyttävä ja hyvä kokemus, vaikka mentiinkin todella syvälle ja vaikeisiinkin kokemuksiin. Olo oli koko ajan turvallinen ja Juhani osasi ohjata lempeästi koko istunnon läpi. Jälkeenpäin sain monia oivalluksia, esim. siitä mistä tietyt asiat ja tunteet elämässäni juontaa juurensa. Tämä on auttanut minua käsittelemään asiat ja päästämään niistä irti. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Kiitos, Juhani!

Nainen 54 v

Minulla on ollut melkein puolen vuoden ajan päivittäin migreeniä sekä unettomuutta. Kokeilin energiahoitoa avoimen uteliaasti. Hoidon jälkeen olen nukkunut yöt paljon paremmin. Usein ilman katkoja. Lisäksi päänsärky ja migreenikohtaukset ovat merkittävästi helpottaneet. Olen pystynyt vähentämään särkylääkkeiden käytön erittäin vähäiseksi.

Nainen 50v

Sovittiin Juhanin kanssa kvanttihypnoosimatka. Mielenkiinnolla ja avoimin mielin lähdin tälle matkalle. Juhanin rauhallinen ääni ohjasi minut mielikuvien ja aistien maailmaan. Teimme matkaa kuulostelen tuntemuksia, kun hän johdatteli kulkuani esittäen kysymyksiä. Matkan aikana tuntemukset olivat melko kehollisiakin ja kohtasin paljon varsin selkeitä symbolisia mielikuvia. Ajatuksia muutamasta aikeisemmasta regressio ohjauksesta ja meedio istunnosta välähti mielessäni ajatuksia joihin pyydettiin kiinnittämään huomiota myöhemmin. Matkan intentiona oli unettomuuden juuret. Muutamia päiviä hoidon jälkeen, kuuntelin saamaani nauhoittetta ennen nukkumaan menoa, pääsin ehkä alle puoli väliin kun alkoi väsyttää ja pistin kuulokkeet pois... Nukuin aamuun asti kunnes kello herätti! En muista milloin olisin viimeksi nukkunut noinkin monta tunti heräämättä! Todella huikea matka, turvallisessa ja taitavassa ohjauksessa. Voin suositella lämpimästi!

Nainen 48 v

Pääsin eroon pitkään vaivanneesta iskiaskivusta yhdellä hoitokerralla! En muista milloin viimeksi olen saanut sormet lattiaan asti. Koko kehossa on paljon notkeampi olo. Ihan mahtava juttu. Iso kiitos avusta!

Mies 60 v

Olipa jännä kokemus. Hyvin vanhoja pinnan alla olevia tunteita tuli esiin ja käsittelyyn. En uskonut, että ne voivat tuntua vieläkin näin voimakkaasti, vaikka tapahtumista on jo aikaa. Silti hoidon aikana minulla oli hyvin turvallinen olo. Olen nukkunut hoidon jälkeen paremmin.

Nainen 69 v

Olipa tärkeitä aiheita, jotka ovat olleet haasteina elämässäni. Todella mielenkiintoinen kokemus ja tärkeitä viestejä ja oivalluksia sain tähän hetkeen. Osasit ohjata hoitoa todella hyvin. Loit olemuksellasi ja äänelläsi todella rauhoittavan tilan.

Nainen 47 v

Oli todella rentouttava kokemus. Minulla on ollut kova huoli läheiseni hyvinvoinnista, mutta hoidossa saimme ylimääräistä huolta purettua, ja voin jatkossa toimia empaattisesti, mutta määrätietoisesti asian suhteen. Tarvitsin tätä juuri nyt todella paljon. Iso kiitos.

Nainen 50 v

Oli erittäin voimauttava kokemus! Olet todella hyvä ohjaaja. Osasit kysellä hyvin, ja ikävissä kokemuksissa, sait nopeasti ohjattua minut katsomaan tilannetta sivusta, jolloin kehon tuntemukset hävisivät välittömästi. Tässä istunnossa vapautui paljon rajoittavia uskomuksia, sekä perusturvan kokemusta vahvistettiin paljon. Kiitos.

Nainen 47 v

Oli kaikin puolin hyvä ja todella rentouttava istunto. Tuntui, että olisimme olleet vain ihan pienen hetken "matkalla", vaikka istunto kesti näköjään yli tunnin. Istunto antoi juuri sen mitä tässä hetkessä eniten tarvitsin. Olen elänyt pitkään kroonisessa stressitilassa ja uskon, että tämä auttaa minua jatkossa toimimaan rauhallisemmin, sekä pitämään oman hyvinvointini etusijalla.

Mies 35 v