"Jos teidän vihanne voitaisiin muuttaa sähköksi, se valaisisi koko maailman."

- Nikola Tesla


BodyMind Energy Balancing Method®


Suomen energiahoitajat Oy:n kehittämä energiahoitotekniikka kokonaisuus:
https://suomenenergiahoitajat.fi


Miksi BodyMind Energy Balancing Method® (BMEBM) hoitoon?

Suurin osa sairauksista johtuu kroonisesta stressistä, eli keho on ylivirittyneessä 'taistele ja pakene' -tilassa jatkuvasti. Tähän voi olla monia syitä, mutta usein taustalla on menneisyydestä kertynyttä tunnetaakkaa yhdistettynä akuuttiin stressiin. Tällöin autonominen hermosto on kääntynyt enemmän sympaattisen haaran puolelle, jolloin kehon palautuminen jää liian vähäiseksi. BMEBM hoidoilla käännetään hermosto parasympaattiseen tilaan, jolloin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät. Eheytymistä voi tapahtua monella eri tasolla. Jokainen hoito keventää oloasi ja nostaa tietoisuuden tasoasi.


BMEBM® tarjoaa monipuolisen tekniikkakokoelman kehon & mielen hoitoon. Hoitotekniikat jaotellaan pääpiirteissään seuraavasti:


Fyysisen kehon hoito ns. energeettinen jäsenkorjaus:

Fyysisen kehon hoidossa katsomme läpi kehossasi mahdollisesti olevat virheasennot ja korjaamme ne. Lisäksi teemme kivunpoiston hoidon lopussa, jos kipua on vielä jäljellä. Tässä tekniikassa emme väännä tai pakota kehoa mihinkään. Virheasentojen oikeaminen / korjaantuminen perustuu syvien lihasten rentouttamiseen hermoston rauhoittamisen kautta.

- Energeettinen jäsenkorjaus

- Kivunhoito

- Elinten/umpirauhasten hoito


Energiakehon hoito:

Energiakehon hoidossa käymme läpi kehosi energiajärjestelmän (energiakentän ja energiakeskukset). Tällä tekniikalla saamme purettua tehokkaasti stressiä hermostostasi, tehostettua immuunijärjestelmääsi sekä purettua tunnelukkoja/häiritsevää tunne-energiaa.


- Energiakeskusten (chakrojen), auran ja meridiaanien puhdistaminen, energisointi ja tasapainottaminen
- Kivunhoito
- Tehokas rentoutuminen ja stressin purku (parasympaattisen hermoston aktivointi, immuunijärjestelmän vahvistaminen)
- Tunne-energian vapauttaminen


Tunnekehon hoito:

Tunnekehon hoidossa puramme kehostasi negatiivisia ja häiritseviä tunne-energioita akupunktio pisteitä naputtelemalla. Tämä tunne-energia (ns. biosähkövaraus soluissa) poistuu energiakanavia  pitkin kehostasi. Tekniikka perustuu EFT tapping:n ja siitä voidaan puhua myös ns. psykologisena akupunktiona. Tässä tekniikassa ei kuitenkaan käytetä neuloja.


- Meridiaanien käsittelyyn sekä hyväksymis ja omistautumis (HOT) -terapiaan pohjautuva "naputtelu"-hoito tunteiden tehokkaaseen vapauttamiseen sekä uskomusten muuttamiseen. (EFT tapping:stä jatkojalostettu versio)


Lisäksi käytän tarpeen mukaan myös monia muita Suomen energiahoitajien opettamia tekniikoita (jatkokurssi1 & 2, sekä henkinen taso). Hoidossa tulee käsittelyyn vain ne asiat, mitkä olet valmis ottamaan vastaan ja käsittelemään. Hoitajana annan täyden huomion ja tuen arvostelematta ja tuomitsematta. Huomioi, että kaikki, mitä hoidoissa nousee pintaan, on täysin luottamuksellista.

Joskus tuloksia voi tulla hyvin nopeasti, riippuen vaivasta ja sen kroonisuudesta, mutta yleisesti n. 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein on suositeltava määrä ja frekvenssi tehokkaan hoitovaikutuksen saamiseksi.

Hoito voidaan toteuttaa etänä Skypen tai vastaavan sovelluksen avulla, puhelimitse, ilman reaaliaikaista kommunikaatiota, kotikäyntinä PK-seudulla tai voin ottaa vastaan myös kotonani Espoonlahdessa. Hoitoon on hyvä varata rauhallinen tila ja aikaa noin 1h - 1,5h. Kysy lisää!

Huom! Energiahoito sopii myös eläinten hoitoon. Eläimet ottavat todella hyvin hoitoa vastaan ja hoidon vaikutus on usein voimakkaampi kuin ihmisillä. Kysy tästä lisää.