"Virtaava keho" nimi nousi tietoisuuteeni kuin itsestään opiskeltuani energiahoitoja ja perehdyttyäni hieman kiinalaisen lääketieteen näkemykseen ja filosofiaan ihmisestä energeettisenä olentona. Virtaava keho kuvastaa ihmiskehon ihanteellista energeettistä tilaa, jossa elämänenergia virtaa vapaana. Tällöin energiankierrolle ei ole esteitä; ei ole kroonisia kipuja tai vaivoja, eikä niiden taustalla olevia häiritseviä tunne-energioita jne. Tällöin myös ajattelu on tervettä, positiivista ja neutraalia, rauhan ja läsnäolon tilasta kumpuavaa. Tällainen tila kertoo myös siitä, että ihminen on ympäristönsä ja ihmissuhteidensa kanssa tasapainossa. Ympäristömme vaikuttaa meihin ja me ympäristöömme, niin teoilla, ajatuksilla, sanoillamme kuin tunteillamme. Kun muutamme sisintämme, alkaa myös ulkoinen muuttua.

Nykyelämässä on ihan tarpeeksi stressiä nostavia tekijöitä, joten kannustan menneisyyden taakkojen siivoamiseen jolloin myös tulevaisuuteen kohdistuvat huolet helpottuvat! Näin voit jatkaa matkaasi kevyemmästä läsnäolevasta aikuisen tilasta käsin.

Yritystäni ja itseäni ohjaavat arvot ovat välittäminen, kehittyminen ja uudistuminen, totuus ja avoimuus, sekä vapaus.

Kuka olen

Tervehdys hyvä kanssakulkija!

Nimeni on Juhani, ja missioni on tukea hyvinvointiasi ja kasvuasi matkallasi. Olen utelias ihmisyyden eri ulottuvuuksien tutkija ja tutkimusmatkailija. Muun muassa aiheet: mielen toiminta, alitajunta, intuitio, tietoisuus, tietoisuuden tasot, henkisyys, maailmankaikkeus ja avaruus, ravinto ja keho ovat kiehtoneet minua jo nuoruudesta lähtien. Olen antanut enemmän tilaa tälle osalle itseäni nyt muutaman viime vuoden aikana ja samalla olen kouluttautunut syvemmälle näiden aiheiden pariin.

Näkemykseni mukaan nyky-yhteiskunnassa valitettavan moni elää suurimman osan elämästään ns. tekemisen tilassa suorittaen elämää ns. human doing, vaikka emme ole tulleet tänne pelkästään suorittamaan. Tähän vaikuttaa paljolti vaille jäämiset lapsuudessamme, sekä kenties yhteiskunnan nykyiset rakenteet, normit ja talousjärjestelmä. Terveempi asenne elämälle olisi rauhan tilasta käsin tietoisemmin toimiminen itseään kuunnellen ns. human being. Tämän muutoksen tekeminen terveempään suuntaan on valinta, mutta aina muutoksen toteuttaminen ei suinkaan ole helppoa.

Elin itse pitkään tuossa doing-moodissa, eikä siitä seurannut mitään hyvää. Oli uupumista, ärtymystä, heikkoja yöunia, kipuja, stressiä, hengenahdistusta... koko kärsimyksen kirjo. Elämän ravisteltua minua oikein kunnolla muutama vuosi sitten, havaihdun vihdoin, että elämäni ei voi enää jatkua näin, nyt riittää! Siitä alkoi matkani kohti terveyttä ja hyvinvointia täydentävien hoitomuotojen tukemana, sillä "viralliselta" puolelta (lääketiede & käyttäytymistieteet) ei löytynyt riittävää apua. Tunnelukkoja ja rajoittavia ohjelmointeja on tullut purettua runsaasti ja matka edelleen jatkuu kohti kevyempää elämää ja laajempaa tietoisuutta. Matka on ollut kovin hidas, hintava ja hankala. Nyt koen, että olen "plussan puolella". :)

Kuulostaako yllä kuvattu tutulta? Jos kuulostaa, niin toivon, että teet valinnan being-moodin suuntaan ja matkasi kohti terveempää, hyvinvoivampaa, omannäköisempää ja vapaampaa elämää on helpompi, nopeampi ja mahdollisesti edullisempi kuin omani. Jos yllä kuvattu ei kuulosta tutulta, onneksi olkoon! Voit silti lähteä kasvattamaan tietoisuuttasi, päivittämään itseäsi uuteen versioon tai ihan vain rentoutumaan tai uteliaana tutkimaan sisimpääsi. Näistä hoitomenetelmistä voi saada apua hyvinkin monenlaisiin haasteisiin, oli ne sitten fyysisiä, emotionaalisia tai henkisiä. Tavoitteena on virtaavuuden tila niin kehossa, mielessä kuin elämässäkin. Uskon, että minulla olisi näissä annettavaa sinulle omien kokemusteni kautta.

Olen matkan varrella kokeillut useita erilaisia hoitomuotoja ja opiskellut energiahoitoja, hypnoosia, konstellaatiota sekä NLP:tä. Koulutan itseäni jatkuvasti ymmärtääkseni paremmin ihmistä psyko-fyysis-sosiaalis-sielullisena kokonaisuutena, sekä löytääkseni parhaat työkalut hyvinvoinnin ja kasvun edistämiseksi ja vaalimiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Laitetaan kehosi ja elämäsi virtaamaan!

Jos kohtaamme, hienoa! Jos emme, toivon kaikkea hyvää matkallesi.


Koulutukseni ja kurssini:Hypnoosi:

- Kvanttihypnoosin syventävä kurssi - Marjut Saariniemi

- Kvanttihypnoosin peruskurssi - Marjut Saariniemi

- QHHT täydennyskoulutus - Soul Speak - Learn the language of your body - Julia Cannon

- QHHT online 2 -kurssi - Dolores/Julia Cannon

- QHHT online 1 -kurssi - Dolores/Julia Cannon

https://www.qhhtofficial.com/members/juhani-nuutinen/

- Hypnoosin perusteet - Sami Minkkinen Akatemia

Mentaalivalmennus/konstellaatiot:

- NLP & Ihmissuhteet - Sosiaalipanoraamaa verkossa - Neway / Anu Vihonen

- Transactional Analysis - Udemy

- Kvanttikonstellaatio® - Solja Suoheimo

- Pieniä ihmeitä - Konstellaatioiden ohjaaminen - IOAST / Jani Roman

- NLP practitioner - Sami Minkkinen Akatemia


BodyMing Energy Balancing Method (taso 3):

https://suomenenergiahoitajat.fi/hoitajalista/#uusimaa

- Fyysisen kehon hoito

- Energiakehon hoito

- Tunnekehon hoito

- Jatkotekniikka 1

- Jatkotekniikka 2

- Henkisen tason hoito

- Täydennyskoulutus

Energiahoidot:

- Kvanttihoito syventävä kurssi - Quantia

- Kvanttihoito itsehoitokurssi - Quantia

- Kvanttihoito peruskurssi - Quantia

- Reiki 2 - Johanna Blomqvist

- Reiki 1 - Johanna Blomqvist

- Kundaliinireiki - Joogakoulu Ong Namo

Meditaatio:

- iRest Yoga Nidra meditaatio -kertauskurssi - Nina Hokkanen

- iRest Yoga Nidra meditaatio -peruskurssi - Nina Hokkanen

- Mindfulness-jatkokurssi - Susanna Tamminen

- Mindfulness-alkeiskurssi - Susanna Tamminen

- Trancendental meditation theory and practice - Udemy

Muut kurssit:

- The Complete EMDR Therapy Course - Udemy

- Kundaliinijooga alkeiskurssi - Katja Multanen

- TRE perusteet - Nina Hokkanen

- EFT Tapping -perusteet - Body sense coaching

- Qigong perusteet - Jarko Taivasmaa

- The Power of energy medicine - Donna Eden

- Parempi itsetunto : Matka omaan aitoon itseen - Valmentamo

- Ryhdy aikuiseksi sisäiselle lapsellesi - Aaro Löf

- Verkkokurssi tunnelukoista - Inhimillinen itsetuntemus / Eevi Vuoristo

- Uusi ajatus löytyy metsästä (tasot 1-5), yliaistilliset tutkimukset ja kuntoutus - Goodset / Esko Jalkanen

Akateeminen koulutus:

- Insinööri (AMK), pääaineet: tietoliikenne ja tietoturva 2004 - 2008 - EVTEK-ammattikorkeakoulu

- Ylioppilas, pääaine: psykologia 1999 - 2002 - Suutarilan lukio