Miten tunteesi ja tunneilmastosi vaikuttavat tietoisuuteesi?

29.09.2022

Kuinka laajasta tietoisuuden tilasta käsin katsot maailmaa, elämääsi ja valintojasi? Huomaatko, että tunnetasosi määrittelee, kuinka laajasti tiedostat asioita, näet vaihtoehtoja ja jopa paranet fyysistäsi vaivoistasi?

Oletko ajoittain pysähtynyt pohtimaan ja havainnoimaan, millaisessa tunneilmastossa elät?
- Miltä sinusta tuntuu heti, kun heräät aamulla?
- Millaisia tunnetiloja koet usein päivän aikana?
- Miltä sinusta tuntuu, kun menet nukkumaan?
- Mitkä tunteet tuntuvat omilta, kun luet tunnelistaa? Mitä tunteita ehkä poimit muilta?

- Millaisessa tunneilmastossa haluaisit elää?

- Minkä koet olevan tietoisuuden tason kollektiivisesti yhteiskunnan tasolla ja globaalilla tasolla? Onko omaksi kokemasi tietoisuuden tason ja kollektiivisten tietoisuuden tasojen välillä ristiriitaa tai eroa?

Millaisissa tunneilmastoissa elät eri elämän osa-alueiden suhteen?
- ihmissuhteet
- parisuhde
- työ ja ura
- vanhemmuus
- harrastukset
- ...


Mitkä asiat kohottavat ja mitkä supistavat sinua? Olisiko oman elämäsi "inventaario" paikallaan? Voisitko tehdä vielä vähän tietoisemmin valintoja ja asioita?

- Vähennä, aseta rajoja tai "eliminoi" elämästäsi asioita tai ihmisiä, jotka supistavat sinua.
- Lisää ja vaali sinua kohottavia asioita tai ihmissuhteita.
- Mitä haluat tuntea ja kokea? Miten voit saada lisää näitä tunteita ja kokemuksia elämääsi?
- Tavoitteisiin liittyen voisi mahdollisesti pohtia, mikä sinua estää pääsemästä tavoitteeseesi? Miten voisit purkaa näitä esteitä tarvittaessa?

- Mitä voit käytännössä tehdä nyt heti yllä mainittujen asioiden edistämiseksi?

Mitä näihin kysymyksiin liittyen nousee tietoisuuteesi?

Nousiko tietoisuuteesi jotain sinua rajoittavia tai supistavia asioita? Miten voisit työstää näitä? Ihmissuhteisiin liittyen, missä ovat rajasi? Rikkooko joku rajojasi? Mikä on sinun ja mikä on toisen vastuu? Triggeröikö joku mahdollisesti sinun jotain tunnelukkoasi, mikä vääristää vuorovaikutusta?

Miten voisit työstää ja keventää rajoittavia asioita?

Jos kaipaat tukea mm. kyseisiin pohdintoihin, niin sitä on kyllä saatavilla. Liputan itse kovasti täydentävien hoitomuotojen puolesta näihin teemoihin liittyen.  Suomessa on aivan loistavia täydentävien hoitomuotojen harjoittajia.  Sivun alalaidassa olevaan kuvaan olen listannut osin kokeilemiani ja tiedostamiani hoitomenetelmiä, unohtamatta itsehoitoa. Kaikki ei sovi kaikille, joten

Itse teen kvanttikonstellaatiota, energiahoitoja ja kvanttihypnoosia, jotka ovat aivan loistavia työkaluja rajoittavien asioiden purkamiseen ja niistä irtipäästämiseen, sekä tietoisuuden laajentamiseen. Näiden hoitomuotojen teho perustuu kehoon/alitajuntaan vaikuttamiseen positiivisella tavalla, mikä heijastuu myös ajatteluun positiivisesti ja laajentavasti. Olennaisina asioina ovat stressin purku, rajoittavien uskomuksien muuttaminen rakentavampaan suuntaan, sekä alasvetävien tunteiden vapautus solumuistista.

Intentio ja energia

Kehotan myös kysymään ajoittain itseltään, miksi teen mitä teen? Etenkin uusien asioiden äärellä tämä on tärkeää. Haluanko tätä oikeasti vai onko tämä jonkun muun toive? Lisäksi kehotan tunnistamaan, millä intentiolla teen asioita ja kohtaan ihmisiä? Millainen energia tähän liittyy? Mistä tietoisuuden tasosta käsin toimin tai haluan toimia?

Itse esimerkiksi kirjoitin tämän blogipostauksen intentiolla, että mahdollisesti pysähtyisit tutkimaan elämääsi ja tiedostamaan, että olet valinnoillasi 100% vastuussa kaikesta, mitä elämässäsi koet. On myös hyvä tiedostaa, miten tunnetilat ja tietoisuuden tasot ovat kytköksissä toisiinsa. Lisäksi, jos huomaat tarvitsevasi ulkopuolista apua, niin haluan kasvattaa tietoisuuttasi myös täydentävien hoitomuotojen osalta.

Mukavaa päivää sinulle!

t. Juhani


Toimivia hoitomenetelmiä:

- Erilaiset meditaatiotekniikat

- Hengitystekniikat

- Kundaliinijooga

- EFT

- TRE

- Chikung

- Kylmäaltistus

- Paasto

- Aromaterapia

- NLP

- Silva-menetelmä

- Energiahoidot

- Kliininen hypnoterapia

- Kvanttihypnoosi / QHHT

- Rosen-terapia

- Kalevalainen jäsenkorjaus

- Vyöhyketerapia

- Shiatsu

- Kraniosakraaliterapia (CST)

- Kvanttikonstellaatio

- Perhekonstellaatio

- Akupunktio